Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Ontinyent a un home de 41 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, després d'agredir als policies que van acudir a identificar-ho després de causar danys en diversos vehicles. 
Els fets van tindre lloc ahir, sobre les deu menys quart de la nit, al carrer Capellans d'Ontinyent, quan la Sala 091 va alertar als agents que una patrulla necessitava reforç en trobar-se amb un home que no parava d'amenaçar-los i en una actitud agressiva. Pel que sembla, instants previs, l'home va causar danys en diversos vehicles de la zona.
Immediatament, els agents es van dirigir al lloc i van observar a un home violent, sense samarreta i que no portava posada la màscara obligatòria. A la seua arribada, els policies van intentar tranquil·litzar-li, però va començar a insultar-los i amenaçar-los dient-los que els anava a “trencar la cara”.

A més, en un moment donat, l'home mentre insultava a tots els agents, es va abalançar cap a un d'ells i va intentar colpejar-lo, per la qual cosa el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

Finalment, la patrulla va traslladar al detingut a l'hospital per a rebre assistència sanitària i una vegada allí va atacar a un dels sanitaris, encara que els policies van intervindre ràpidament.
El detingut, que compta amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.