Ontinyent ha viscut un intens dissabte de "bou", que  ha sigut el debut dels bous de la ramaderia Fernando Mansilla en el bou de la Puríssima d'Ontinyent. En general, els animals han tingut mobilitat i noblesa, el que ha permés que els corredors realitzaren algunes carreres vistoses, sense que els animals feren per fixar-se excesivament en els corredors. El tercer bou de la vesprada, "Regalado", ha sigut més reservat, mirava més els corredors, el que ha generat alguns moments de perill.


Protecció en la baixada del Camí dels Carros

Han sigut exemplars que quasi no han parat de córrer o trotar. Enguany, el recorregut presentava dues novetats importants. La primera d'elles ha sigut la col·locació d'una espècie de paraven en la part de pont Vell que uneix amb la baixada del Camí dels Carros, ja que l'any passat el bou va fer recte i va saltar al riu. Per a evitar això, s'ha ha col·locat una barrera que ha fet que els bous ni s'acostaren.

La segona de les novetats ha sigut que en la part baixa del campanar, accés lateral al MAOVA, no s'han instal·lat barreres protectores, per la qual cosa era part del recorregut també.

Demà continuaran els bous amb la ramaderia de David Alfaro, així com amb la sempre emotiva Ofrena.