Noticies agredolces a Ontinyent. Mentre que el descens de contagis i incidència acumulada continua, la realitat és que el ritme és més lent del que deuria ser tenint en compte els exemples de municipis veïns i de la mitjana de la Comunitat Valenciana.
En l’actualització de hui divendres s’ha confirmat que hi ha 121 casos de covid-19 actius al municipi, un descens de 30 casos respecte a les que hi havia el passat dimarts quan eren 151. Cal destacar que la taxa ha tornat a disminuir i dels 427 casos per cada 100.000 habitants als 342 que hui hi ha al municipi.
El nombre de nous contagis continua al ritme del dimarts, així entre una actualització i altra hi ha 32 nous positius, el que augmenta fins a 3.302 les proves PCR o test d’antígens que han donat positiu des de l’inici de la pandèmia. Les xifres són més baixes que les d’anteriors setmanes, però continuen sent altes.
La pitjor de les noticies és que s’ha confirmat una nova víctima mortal de covid-19 al municipi, augmentant la xifra des de març a 32.