El Govern d’Ontinyent i els sindicats de la Policia Local es reunien aquest divendres per abordar una sèrie de reivindicacions que eren objecte de debat al ple ordinari d’aquest mes de juliol. A la reunió, la sisena mantinguda des del passat mes de juny pel Govern d’Ontinyent amb els representants dels agents, l’Alcalde Jorge Rodríguez i la regidora de Personal Natàlia Enguix escoltaven les reivindicacions dels sindicats policials.
En l’encontre s’abordaven qüestions com la possible modificació del Pla de Treball de la plantilla, per tal que aquest siga més eficient i adaptable (especialment pel que fa a la vigilància del disseminat); o l’estudi de les reivindicacions salarials del col·lectiu policial de cara a una possible revisió de les seues retribucions.
Tant l’Alcalde com la regidora de Personal mostraven "l’absoluta voluntat del Govern d’Ontinyent per dialogar i arribar a acords amb els representants de la plantilla de la Policia Local, per  tal que aquesta puga seguir prestant en tot moment el servei més òptim possible a la ciutadania”, concloïen.