Encara que no es va fer cap referència a Ontinyent, el primer programa de la nova temporada de MasterChef, emès el diumenge, va tenir a un ontinyentí com a protagonista. Es tracta de Julio Johnson, qui va explicar que procedeix d'Ohio, EUA, i que la seua mare és d'origen sevillà, de Morón de la Frontera, però ell es va criar des de 1992 a Espanya.
Julio va preparar un plat d'arròs basmati amb pinya en almívar i salsa de llet i coco. L’ontinyentí va explicar que es dedica a “intentar fer el bé”, per mitjà de dos ministeris de l’Església Catòlica, el de la Paraula i de l'assistència al sacerdot en l'altar. Julio també va explicar el seu pas pel seminari i com va decidir no continuar la carrera sacerdotal.


Pepe Rodríguez, en la valoració del seu plat, irònicament va comentar que “no es cuinava molt en el seminari”, i va seguir la terminologia per a “confessar” que el plat de Julio eren “coses tirades damunt sense cap sentit”. Jordi Cruz, per la seua banda, va qualificar el plat com un “batiburrillo que ningú ha entés”.
Per tot això, el jurat va decidir que Julio no passara a estar entre els 16 finalistes.