Amb motiu de l'arribada del tradicional “Bou de la Puríssima” a Ontinyent, LOCLAR i “Més que horta” entreguen hui, divendres 1 de desembre, les cassoles als guanyadors del sorteig organitzat com a col·laboració local. Vicente Revert ha sigut l'agraciat amb la cassola tradicional. El seu germà Juan Antonio l'ha arreplegada. De la mateixa forma, a Amparo Campos li ha correspost la seua versió vegana.
La combinació original dels ingredients de la cassola crea un plat reconfortant i ple de sabor, a més d'una tradició culinària que ha resistit el pas del temps.
En lloc de dependre de la carn que caracteritza a la cassola clàssica, la seua versió vegana utilitza ingredients vegetarians i vegans acuradament seleccionats per a aconseguir una experiència culinària igualment satisfactòria. Cigrons, xampinyons, carlotes i una altra infinitat de verdures fresques i locals es combinen per a crear un plat ple de textures i aromes que homenatgen la rica tradició gastronòmica d'Ontinyent.
Des de “Més que horta” treballen per a adaptar i preservar l'essència del plat original i asseguren que cada cullerada evoca l'autenticitat i calidesa que han definit a la cassola al llarg dels anys. Esta reinterpretació no sols és una mostra de la flexibilitat i creativitat culinària, sinó també un reflex del compromís de la comunitat ontinyentina amb la diversitat gastronòmica.