Insectos Delicious, S.L., és el nom de l’empresa que han creat tres ontinyentins orientada a l’alimentació de certs animals, però també a l’alimentació humana. 
Encara que constituïda en 2019, s’ha presentat hui a les autoritats municipals. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, han visitat les instal·lacions de l’empresa, ubicades en el polígon l’Altet d’Ontinyent. 
Els precursors d’este innovador projecte són Dani Cabedo, i el matrimoni format per MªJosé Alhambra i Jorge Serna, a qui els unix una estreta relació d’amistat. A més de tindre les seues pròpies empreses, en el sector de l’educació, el comerç i la informàtica, han decidit emprendre cap a un negoci totalment diferent però que consideren “és el futur”. 
En estos moments es troben en fase de criança, en concret del grill acheta domesticus, una espècie, segons expliquen, que està estesa i que es troba en la nostra zona. Ara el seu principal objectiu és que es reproduïsquen en la major mesura possible, per a poder oferir la venda d’insectes vius per a mascotes, una activitat que ja està legalitzada en Espanya; la venda de 'guano', que són els excrementes del grill, un producte, tal i com detallen, molt “interessant per a l’agricultura ecològica”, i un dels principals objectius seria poder vendre el grill en grans quantitats per a la producció de farina i altres aliments per al consum humà. 
I és que en Espanya, comenten, no es permet encara el processat dels insectes per a la indústria alimentària, encara que sí la venda de productes. Per això, han d’exportar a altres països como Bèlgica i Holanda, on sí es permet el processat. A partir de la farina del grill es poden produir productes com pasta, galetes, entre d’altres, “amb una elevada quantitat de proteïna”, afigen.