El cap de setmana del bou deixa generalment a Ontinyent un llistat de successos de diversa gravetat. Sens dubte, qui no oblidarà la nit del passat divendres és una dona que va intentar entrar a un local d'oci sense el passaport covid. Davant d'este fet, els responsables de l'establiment van cridar a la policia. Una vegada personats els agents, no sols van confirmar que no podia accedir segons l'actual normativa, sinó que també li van immobilitzar la seua moto per presentar símptomes d'embriaguesa.
Per altra banda, la nit de dissabte, un conductor no va fer cas a la senyal de prohibit accedir al carrer Trinquet de Gomis, fet pel qual va ser interceptat per la policia local, que li va practicar la prova d'alcoholèmia, que va resultar positiva. Concretament, el resultat va ser de 0'92 i 0'93 als dos controls realitzats.
També la nit de dissabte, sobre les 4 de la matinada, altre cotxe va ser immobilitzat al pont de Paduana, en presentar el seu conductor una taxa de 0'92 al primer control i 0'80 al segon.