El passat 11 de febrer, la plaça Sant Domingo i el teatre Echegaray s’ompliren de gom a gom per retre homenatge al músic ontinyentí Jordi Rodríguez Belda. Una cita a la que van acudir amics, companys d’estudis i professió provinents de tota Espanya amb la intenció de retre homenatge a Jordi Rodríguez a través d’allò que més li agradava, la música, i d’aprofitar la ocasió per ajudar als afectats de càncer.
D’aquesta manera, als 300€ que la pròpia associació de càncer d’Ontinyent i la comarca va recaptar el dia de l’esdeveniment, se sumen altres 300€ que la setmana passada els propis pares de Jordi entregaven a ANIMA. 
Respecte a la recaptació feta per a l'Hospital del Mar on el propi Jordi va ser tractat, ha estat feta per mig i forma de la seva pròpia associació “Gra de sorra” i estarà destinada a la investigació al departament d’oncologia d’aquest centre.
L’experiència amb ANIMA
A la cita en la que Tere i Pere, pares de Jordi, van fer entrega de la donació econòmica a ANIMA, van transmetre a Lluís Muñoz i a Oreto Gandia, president i secretaria de l’associació, la important tasca que desenvolupa ANIMA. “Una gran ajuda enfocada no sols al malalt sinó als familiars i amb la qual nosaltres ens hem sentit des del primer dia molt abrigats. Compartir la teua experiència amb gent que parla el mateix idioma que tu, és un consol molt gran. Ho recomanem a les persones que per desgràcia estiguen passant per un procés de càncer”, afirmaven els pares de Jordi.