Després de diverses edicions marcades per impacte de la pandèmia en el nostre ecosistema sanitari, el programa Top20 d'IQVIA recupera el focus en la diversitat assistencial i l'avaluació de fins a 8 àrees clíniques per al seu rànquing. Aquesta XXIII edició ha estat marcada per un rècord de participació: 170 hospitals públics i privats de 15 Comunitats Autònomes i de les diverses categories per grandària (comarcals, mitjans i nacionals de referència).
La Comunitat Valenciana torna a situar-se, un any més, com un referent en aquest rànquing tant a nivell de participació com pels 14 guardons TOP20 amb els quals han sigut reconeguts alguns dels seus centres, públics i privats, tant en les diferents àrees clíniques avaluades com en la gestió global hospitalària.

En la categoria Gestió global hospitalària, apareix l'Hospital General d'Ontinyent, en la categoria d'hospitals generals xicotets, mentre que en l'àrea de la Dona, el centre ontinyentí també apareix en aquesta classificació dins del nivell I, que és el que engloba el d'hospitals amb obstetrícia.
L'Hospital d'Ontinyent, en la categoria de gestió hospitalària global, comparteix premi amb la Fundació Hospital deCalahorra, l'Hospital comarcal Sant Bernabé i l'Hospital de Campdevànol.