Les previsions finalment s'han complit i la nit ha deixat una important quantitat de pluja a Ontinyent. Segons dades de l'estació meteorològica de LOCLAR, situada a l'hotel Kazar, en ple centre de la ciutat, ja són 200 els litres registrats.

A primera hora del matí, des de l'Ajuntament d'Ontinyent s'ha anunciat la suspensió de les classes en tots els nivells educatius de la ciutat. A més, en aquests moments s'està procedint a desallotjar la zona de la Canterería, la més pròxima al riu Clariano al seu pas per la ciutat. Segos ha pogut comprovar LOCLAR, el riu Clariano s’ha desbordar i hi ha cases anegades. Ara mateix, efectius de Bombers i de la Policia Local intenten rescatar i ajudar a eixir a les persones atrapades en les seues cases.

Bombers dels parcs d'Alzira i Xàtiva i cap de sector estan treballant en el barri de Cantereria a Ontinyent, on més problemes hi ha per l'aigua, en col·laboració amb l'Ajuntament i els mitjans desplegats. S'està treballant en la seguretat de la gent, fent els rescats pertinents si hi ha persones en vehicles atrapats i estabilitzant la situació, tallant els accessos a les zones inundades.
Estan tallades la CV 665, CV 655, l'avinguda del Tèxtil, el Camí Vell de Xàtiva, el Carril, el tram de l'Altet a la Clariana, el camí Vell d'Agullent, mentre que per la CV 660 es recomana circular amb molta precaució.

ACTUALITZACIÓ: la Guardia Civil ha donat ordre a la Policía Local de Bocairent de tallar la CV81, carretera que unix Bocairent i Ontinyent, des de l'encreuament amb la carretera que va a Alfafara.