El pati del Palau de La Vila d’Ontinyent era escenari per primera vegada del “Cap d'any infantil” de la ciutat, en la vesprada d’aquest dijous 29 de desembre. L'acte, que en edicions anteriors tenia lloc a la espais com la Plaça de la Concepció, o la de Sant Domingo, començava a les 17:00 hores amb el berenar de xocolate amb mona que donava pas a les ja tradicionals “12 campanades infantils” de la mà dels “Güendos del Nadal”. 
Les celebracions concloïen donant pas a dues activitats incloses al XI Festival Circ i Teatre, a la plaça de Sant Roc: la cercavila «Disparatario Circ», on trapecistes, titeles, malabars i altres elements circenses desfilaven al so de la música del grup Gatzara; i una ludoteca amb jocs de fusta.
El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “el Palau de La Vila ha estat un lloc idoni per acollir el Cap d’Any Infantil, dins una campanya com Ontinyent Il·lusiona que està portant activitats a tots els barris, i en la que agraïm la col·laboració de les associacions de comerciants”. 
La programació d'Ontinyent il·lusiona continuarà aquest divendres 30 de desembre amb la cursa Sant Silvestre amb eixida a les 20:00 hores des de la Plaça Major; i ja la pròxima setmana el Campament de Jacobo dimecres 4 de gener ,a partir de les 17:00 hores, també per primera vegada al Palau de La Vila; dijous 5 de gener la recepció pel matí a la Plaça Major a l’emissari dels Reis Mags, Jacobo; i a partir de les 18:00 hores d’eixe dia la Cavalcada dels Reis d’Orient per diversos carrers de la ciutat.