El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha visitat hui les zones d'Ontinyent afectades pel desbordament del riu Clariano. En primer lloc, ha visitat l'Ajuntament, on ha conegut de mans dels responsables de bombers i autorizas locals la situació, juntament amb la resta d'assistents, entre ells, el conseller d'Hisenda, Vicent Soler; el president de la Diputació, Toni Gaspar i el propi alcalde de la localitat, Jorge Rodríguez.
Després de la reunió, s'han desplaçat fins a la zona afectada, en la canterería, i han pogut departir amb alguns veïns que han acudit a les seues cases per a intentar recollir alguns estris personals.

El president del PP ha llançat un missatge d'unitat i de suport als afectats, tant d'Ontinyent com d'altres zones d'Alacant, Murcia i Almeria que s'estan patint les inclemències d'una catàstrofe, ha destacat, davant la qual no caben "partits ni sigles", sinó treballar totes les forces polítiques per a aprovar els plans necessaris per a la recuperació de les zones afectades.
Minuts abans també ha visitat la zona Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés, que ha estat acompanyat per els regidors del grupo municipal a Ontinyent, Nicolau Calabuig i Paloma Alberola i pel diputat en les Corts, Jesús Pla.