L'hospital d'Ontinyent recupera a partir de l'1 d'octubre el servei de Medicina Interna, que va ser suprimit durant l'estiu. Com es recordarà, el mes de juliol, concretament des del dia 1 de juliol, el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent va tancar la tercera planta de l'hospital d'Ontinyent, la dedicada a Medicina Interna, i la va convertir en una unitat de curta estada, en la qual els pacients només podien estar unes hores, de manera que si necessitaven més temps d'hospitalització, eren traslladats a l'hospital de Xàtiva.
Aquesta decisió es va acollir molt malament a la ciutat, prova d'això va ser la massiva manifestació del dia 28 de juny, que va ser multitudinària. La decisió arribava després que mesos arrere, la ciutat perdera el servei de diàlisi i dels problemes en especilidades com dermatologia.
Fonts del departament de salut confirmen que a partir de l'1 d'octubre, “es recupera la situació anterior a l'estiu”.
I és que el trasllat de pacients des d'Ontinyent a Xàtiva no sols suposa una molèstia per als pacients, sinó que també va derivar en un increment de la pressió assistencial a l'hospital de Xàtiva, denuncien fonts consultades.