La Policia Nacional seguix investigant el cas en el qual va haver detinguts dijous en el marc d'una gran operació policial en el barri de la Vila d'Ontinyent.
L’actuació va tindre lloc sobre les 7:00 del matí. Van acudir agents de la Policia Nacional, que van comptar amb la col·laboració de la Policia Local i el suport d'un helicòpter. Pel que sembla, els agents buscaven una xiquet que estava desapareguda. Segons ha pogut saber este periòdic, la menor havia passat a estar tutelada per la Generalitat Valenciana després que sa mare morira, però es desconeixia on es trobava la menor, per la qual cos el cas va ser denunciat a la Policia. La menor vivia en condicions d'insalubritat, segons han confirmat a este periòdic fonts consultades. Per això, després de trobar-la, va ser sotmesa a un exhaustiu reconeixement mèdic. 
Veïns de la zona afirmen que el dispositiu va ser de grans dimensions i alguns d'ells han reconegut estar espantats, ja que este tipus de situacions creen inseguretat en la zona, tal i com afirmen.