Dues motos van patir un accident divendres passat al matí quan circulaven per l'avinguda del Tèxtil d'Ontinyent. Encara que en primer moment es va donar part a la Guàrdia Civil, els conductors van explicar que no necessitaven assistència i de fet, eren amics i van formalitzar al comunicat amistós. Al lloc va acudir una ambulància, perquè el conductor presentava una ferida en el genoll i va necessitar ser traslladat a l'hospital.
Per part seua, la matinada del dissabte al diumenge, un vehicle es va eixir de la via en la CV81, a l'altura de la rotonda dels bombers, en direcció a Agullent. Encara que no va caldre lamentar ferits, el vehicle va quedar ocupant la via, per la qual cosa es va anar necessària una dotació de trànsit de la Guàrdia Civil. Es tracta d'un punt negre del tràfic a Ontinyent, que acumula diversos accidents al llarg de l'any. 

En el capítol de successos, el diumenge al matí, es va registrar un incendi en un contenidor de recollida d'envasos de l'avinguda Almaig. Quan la Policia local va arribar, el contenidor estava pràcticament consumit. Els bombers es van encarregar de la seua extinció, mentre que operaris municipals van netejar la zona.