L'hotel Ferrero de Bocairent ha acollit una nova edició del Concurs de Caça i Bolets de Bocairent, que ja va per la seua XI edició. Enguany, els guanyadors han sigut Casa Granero (de Serra) en el plat obligatori, la borreta; i el restaurant La Seu, de Denia.
Segons el jurat, format majoritàriament per dones, la segona millor borreta ha sigut la preparada pel restaurant La Mar Salà, de Cullera, seguida de la que ha preparat Restaurant La Visteta, de Barx, que ha rebut el tercer premi.
El pòdium del plat lliure, basat en carn de caça i bolets, l’han completat Restaurant Miguel i Juani, de l’Alcúdia; i Restaurant Juan XXIII, de Benifaiò en segon i tercer lloc respectivament.
En el cas dels guanyadors del plat lliure, la seua recepta ha sigut guatlla glasejada, amb bolets de temporada, xufes de foie trufades, paper de cacau i moniato.
Abans del lliurament de premis, s'ha tingut un especial record per a Salvador Gascó, recentment mort i durant molts anys membre del jurat del Concurs de caça i bolets de Bocairent.
A l'acte han assistit, entre altres autoritats, el subdelegat del govern, José Roberto González Cachorro; la diputada de Turisme, Pilar Moncho; així com nombrosos alcalde i regidors de localitats veïnes i representants d'entitats empresarials i associatives de Bocairent i la comarca.
L'alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre Domínguez, ha destacat la importància de la restauració per a fomentar el turisme i ha anunciat que el de 2018 ha sigut para ell l'últim concurs com a alcalde de la localitat.