L’Eset Ontinet visitava Altea en un duel que s'esperava que fora un dels més complicats de la temporada, i així va ser. Un partit de tu a tu amb molta tensió i una gran polèmica final.
El duel va ser parell en quasi totes les instàncies del joc. Si un equip aconseguia una renda, ràpidament es rebaixava i es tornava a igualar. Així va ser durant tots els quarts. L’Eset Ontinet va aprofitar un gran inici de Sergio Gómez per a prendre la primera renda al finalitzar el primer quart (20-25). El gran encert del conjunt local va contrarestar un bon segon quart dels col·legials i al descans el resultat mostrava un empat a 47.
Amb tot per decidir, de nou el tercer quart va ser el pitjor per a un Eset Ontinet que veia com s'allunyaven els de la Marina Baixa en el marcador fins als 5 de renda. Durant l'últim quart eixa distància va arribar a ser de 10 punts, encara que el ritme anotador del triangle Iborra, Sergio i Iker, tornaven a igualar el duel fins a un final igualat. Amb pocs segons per disputar-se va arribar la gran jugada polèmica. El col·legiat va assenyalar una tècnica que finalment va decidir anul·lar. Era una jugada que haguera atorgat tir lliure i possessió perquè els de Saúl Blanco tingueren opció de guanyar el duel en cas d'encertar. No es va entendre per part dels ontinyentins una decisió que va acabar decidint el duel.
Quant als protagonistes per al conjunt col·legial, va destacar Sergio Gómez amb 27 punts, Iker Barbero amb 21 i Pablo Iborra amb 18.
És la tercera derrota de la temporada d'un Eset Ontinet que s'allunya del lideratge i comença a veure amb incertesa que els rivals per a assegurar el ‘play-off’ s'acosten. Els de Saúl Blanco es mantenen en segona posició, però amb les mateixes derrotes del CB La Vila, que ha jugat dos partits menys. Aquesta mateixa setmana, concretament el diumenge a les 18.00 hores, els col·legials rebran al CA Montemar, penúltim classificat de la lliga.