L'Ontinyent tenia aquest diumenge un important partit davant el Paterna, en el qual l'objectiu era trencar la ratxa de dues derrotes consecutives. L'equip local va solucionar l’encontre en tan sols 20 minuts. El primer gol va arribar en el minut 8, obra de Cristo García. Tan sols tres minuts després va ser Francesc el que va ser a punt d'aconseguir el segon, que sí que va arribar en el 15, en una jugada entre Fernando Doménech, Paco Sáez i que va rematar Juanan des de la frontal de l'àrea.

El tercer va arribar gràcies a un servei molt ràpid del meta Raúl Poveda després d'un córner. El seu enviament, ràpid i precís el va saber aprofitar Cristo molt bé per a guanyar el mà a mà al porter visitant.
En la segona part, el propi Cristo així com Francesc van tenir ocasions per a ampliar el marcador.

En el descans, Miguel Ángel Mullor va donar descans a Paco Sáez per José Antonio Soler. Cristo va tindre el hat trick després d'una passada arrere de Guille Pastor, però la seua rematada se’n va anar alt.

El quart gol va arribar després d'un centre de José Antonio Soler que va rematar Fernando Doménech.
Iván Cassano, que havia eixit per Juanan en el 65, va marcar el cinquè després d'un centre de Rafeta que va rematar Cristo, el porter va rebutjar però Cassano va aprofitar el baló per a fer el cinquè.
Amb el marcador més que resolt, Miguel Ángel Mullor va donar descans a Víctor Fuentes, que va ser substituït per Lucas en el 74. El 6-0 va arribar al minut 83 i va suposar el hat trick de Cristo García.