El Club Atletisme Ontinyent va competir el divendres passat a la XXV Volta a Peu a Castelló de Rugat. Fran de la Insua va quedar en 1° posició, la qual cosa fa que l’atleta estiga cada vegada més a prop de revalidar el títol de guanyador del circuit de carreres de la Vall d’Albaida.
L’atleta està content amb els resultats assolits: “Estic molt satisfet tant del treball com dels resultats, i amb ganes d'iniciar la preparació de la Mitja Marató de València, mentre seguisc gaudint de les curses que queden d’aquesta edició del circuit”.
També cal destacar els resultats dels altres membres del club: Edgar Guerola va finalitzar en la 3° posició en la categoria Veterans A; Carles Hernández, 3° en la categoria de Promesa; Clarissa Liebana, 2° en la categoria Veterans A; i Cristina Espí, 2° en la categoria Veterans B.