L'Ontinyent 1931 ha golejat a l'Esides Caramanchel per 4-0 per a situar-se líder en solitari en el grup VIII de la Primera Regional. El partit ha sigut dominat pels locals, que en la primera part s'han posat per davant gràcies a un matiner gol de Jorge García, qui amb la seua esquerrana ha disposat d'altres dos remats des de lluny, un al pal i un altre parat pel porter.
L'equip entrenat per Roberto Bas ha pogut anar-se'n al descans amb una renda més gran, però el tir al travesser de Pau, així com un parell de rematades de Mateo en el 24 i just abans del descans no han trobat porteria.
La segona part ha començat amb poques ocasions, amb el joc interromput en nombroses ocasions. Roberto Bas ha donat descans a Mateo i el seu lloc l'ha ocupat Juanpe en el 60. Tan sols dos minuts després ha arribat el gol de la tranquil·litat, obra de Diego Cambra, un altre golàs des de fora de l'àrea. En el 74 Juanpe no ha faltat a la seua cita amb el gol per a posar el tercer després d'una gran jugada de Pablo Francés. Tan sols 4 minuts després, els dos protagonistes del tercer gol tornaven a contruir una gran jugada: Pablo Francés ha superat a quatre rivals per a assistir a Omar i aquest ha servit la pilota en safata a Juanpe.
Martín Nebot ha tingut el 5-0 en intentar aprofitar que el porter de l'Esides estava molt avançat, però la seua rematada des de quasi el centre del camp s'ha trobat amb el pal. El rebuig quasi l'aprofita Juanpe per al que haguera sigut el seu hat trick.
Els tres punts li suposen a l'Ontinyent 1931 situar-se líder en solitari. El següent partit serà el diumenge a Beniarrés.