Victòria de l'Ontinyent 1931 CF que, encara que va començar guanyant 3-0 va haver de patir als últims instants per salvar els 3 punts davant un CF Agullent que va plantar molta cara i que prop va estar de donar un esglai als aficionats locals.
L'encontre arrancava amb aproximaments dels visitants amb tirs de dos ontinyentins; Pablo Pascual i Josep Bernabéu, que el primer va eixir alt i el segon va demanar mans. Les ocasions van començar a succeïr-se, fins que fregant la mitja hora de partit l'àrbitre va assenyarlar un penal favorable als ontinyentins que va transformar Mateo Sanchis per posar l'1 a 0. Tan sols 5 minuts després Lluis Felipe faria el 2-0 al aprofitar una assistència d'Alberto Osoro, abans això si, els agullentins reclamaven un gol que no se'ls havia donat, ja que l'àrbitre considerava que la pilota no havia traspassat completament la línia, i a les protestes va mostrar dos grogues.. Al minut 44 de nou Lluis Felipe, que està escrivint el seu nom amb lletres d'or a la història del club, va fer un autèntic golàs després de deixar enrere tres jugadors i guanyar el mà a mà per fer el 3-0. Quan semblava que anava a ser un partit còmode per als locals, va arribar, en l'última abans del descans, el 3-1, quan Pablo Orquín es va quedar sol davant Jordi Mompó i el va superar a la mitja volta.
A la represa els visitants buscaven el segon per aproximar-se al marcador i pensar, almenys, en no perdre l'encontre, mentre que els locals ho intentaven al contracolp. Eixa seria la tònica d'una segona meitat molt més calmada que la primera, i que tindria tensió als últims minuts, ja que al 92 Ferran Sarrió va anotar el 3-2 amb un tir ras que va superar Jordi Mompó. A pesar que no hi havia temps per a més, cada vegada que els visitants tenien el baló controlat generaven inquietut en la graderia, més encara a l'última jugada del partit quan l'Agullent va tindre una falta perillosa que finalment va quedar en res.