Partit per a disfrutar i recordar tota la vida el que es va viure el passat dissabte a El Clariano, amb la primera victòria històrica de l'equip presidit per Miguel Ángel Mullor, i a més a més de forma contundent davant el CD Alatoz.
Després d'uns interessants primers minuts, amb grans ocasions per als dos equips, que buscaven generar ocasions amb el baló, però no renunciaven a les contres ràpides després de recuperació. Al minut 34 Marc González va aprofitar un córner per a col·locar l'1-0. El resum de la primera part és l'última jugada, on Ivelin va fer dues grans parades en el mà a mà, i en la contra Mateo va estar molt prop de posar el 2-0. Partit ràpid i vibrant que feia que els seguidors dels dos equips gaudiren del bon joc.
A la represa l'Ontinyent va tornar a ser superior, dominant el joc i fent gaudir de bon futbol a la graderia, fins que al 68 va arribar el 2-0 amb una gran centrada de Lluís Felipe i un gran remat de Junior. Al minut 73 Peli va estar a punt de fer un gol de bandera, després d'una jugada entre 4 rivals, una paret amb Mateo i retallar al porter, però la pilota es va estavellar al pal. L'avís definitiu arribaria al minut 78 amb una doble ocasió d'Álex Pasqual, que ni ell mateix podia creure que cap dels dos remats acabara sent gol. Al 81 arribaria, ara sí, el 3-0, amb una jugada de Júnior per a que el 'Búfalo' Mateo anotara el tercer. Aquest gol va deixar enfonsats als manxecs, que encara rebrien dos gols més, el primer amb una jugada personal d'Àlex Pascual i el cinqué i definitiu a l'últim minut, de nou amb gol veterà davanter.
Gran prova per als ontinyentins que superen amb contundència i comoditat al primer rival de la seua categoria, i mostren que estan totalment preparats per a arrancar la competició.