Continua invicte l'Ontinyent 1931 CF. Ni tant sols la visita del Promeses Banyeres, un equip amb jugadors de Tercera i un pressupost d'altra categoria, va aconseguir tombar a un equip dispost a trencar registres.
L'encontre va arrancar com volien els ontinyentins, amb una pressió alta i buscant avançar-se prompte al marcador. En les botes de Lluis Felipe, Ángel Galán i Diego Cambra van tindre els ontinyentins el gol als primers 10 minuts, amb una resposta dels visitants al 12 que deixava una gran reacció de Jordi Mompó. Precisament el porter dels ontinyentins seria clau al minut 36 en parar en dos temps un llançament de Javi Romero. Al minut 41 arribaria el de sempre, el màxim golejador de l'Ontinyent 1931 i de la lliga, Lluis Felipe va aconseguir un gran remat ras després d'una molt bona centrada de Júnior.
A la represa l'encontre va entrar en un ritme molt més frenètic. Sorprenien els ontinyentins buscant una pressió molt alta, per recuperar pronte l'esfèric i buscar el segon, lluny de conformar-se amb l'1-0 sabent el potencial dels visitants. Buscàven els visitants l'empat, però no estaven encertats als metres finals en els aproximaments que els locals els permitien. El segon arribaria al minut 69, quan el capità Alberto Osoro aprofitaria una cessió enrere de Peli per ampliar distàncies. Al 78 va apareixer provindencial Álex Cambra per traure el 2-1 sobre la línia i impedir que els visitants tornaren a entrar al partit, un partit al que poques coses més pasarien i que finalitza amb 2-0.
Els ontinyentins són més líders després de la victòria, i la pròxima jornada visitaran a la SD Vallada.

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport