L'Ontinyent 1931 ha estat prop d'igualar el 3-0 advers del partit d'anada contra el Recambios Colón. Un gol abans del descans i un altre l'inici de la segona han posat emoció en el marcador, però el gol del Recambios Colón a mitad de la segona part ha esvaït les possibilitats, a pesar que els locals ho han intentat.

El partit ha sigut molt travat i amb pèrdua de temps per part del Recambios Colón des del minut 1. Només en el 35 l'àrbitre ha mostrat groga al porter visitant per pèrdua de temps.

Encara que no ha aconseguit l'ascens en esta eliminatòria, l'Ontinyent 1931 encara té l'opció d'ascendir de manera directa si es confirmen vacants, ja que va ser el millor equip de tota la Preferent Valenciana i per tant, tindria prioritat en el cas que un equip de Preferent fora cridat a cobrir aqueixa vacant.