L'Ontinyent 1931 ha avançat en “La Nostra Copa” en remuntar front al Rayo Ibense per 2-1. El gol visitan ha aplegat en la primera part, després d'una jugada en la que la parròquia local ha reclamat falta contra el defensa Bella, però l'àrbitre no ha assenyalat res. I és que la primera part ha estat marcada per decisions arbitrals que han fet que al descans, l'àrbitre rebera una monumental xuilada.
En la segona part, l'Ontinyent 1931 ha eixit preparat per a la remuntada. El primer pas l'ha fet Alexandru poc després d0iniciar la segona part, en rematar a la treta de corner.
En el 77 Robert Bas, ha executat un canvi que ha sigut molt important, donat que ha entrat Peiró, que sols un minut després ha anotat el 2-1 en aprofitar el rebuig del xut d'Aquino. El Rayo Ibense ha pogut empata abans del final però el remat de cap d'Abul s'ha estavellat en el pal.
En un partit de molta intensitat, l'Ontinyent 1931 avança als uitens de final de “La Nostra Copa”.