L'Ontinyent 1931 ha eixit amb la ferma intenció de rescabalar-se davant el Club Esportiu La Font d'en Carròs de la derrota de la jornada anterior. La primera part ha començat amb domini visitant al principi, per a a poc a poc passar a un joc més igualat entre els dos equips.
En el minut 15 l'equip de Roberto Bas ha tingut una triple ocasió, en una rematada d'Aquino, que ha continuat Lluis Felipe i en tercera instància ha tornat a Aquino, però el porter local ha evitat el gol.

Una rematada de Peiró ha assistència de Paco Sáez ha sigut la següent ocasió de l'Ontinyent 1931.
L'equip local ha tingut una ocasió clara en el 35, però el meta de l'Ontinyent 1931, Rubén García, ha tingut una bona intervenció i amb l'empat s'ha arribat al descans.

En la represa, Pau Sanchis ha estat providencial per a evitar el gol local quan el davanter ja havia superat al Rubén García.
La segona part ha transcorregut amb poques ocasions. Entre elles, Júnior ha rematat croat després d'un centre de Chimo Reig.
Quan ja s'acostava el final del partit, en el 86, un centre de Paco Sáez l'ha rematat de cap Matías Aquino per a posar per davant al seu equips. Era el 0-1 i tan sols quedaven 4 minuts més el descompte.
Els tres punts retornen a l'Ontinyent 1931 a la senda de la victòria, després de l'entropessó de la setmana anterior.