L'Ontinyent CF, caldrà veure si amb Vicente Parres per fi en la banqueta, encara que tot apunta al fet que no, es mesura aquest cap de setmana en el camp de Pinilla al CD Teruel, un rival directe per la permanència.
El camp de Pinilla porta un grat record als seguidors de l'Ontinyent CF, sent el feu on el club blanc-i-negre va inaugurar la fase d'ascens la temporada 2015/16 amb una victòria per 0 gols a 2 amb doblet de l'ara davanter de l'Atzeneta, Álex Chico. Molt canviat des d'aquell dia, un club amb tranquil·litat esportiva i institucional que poc o res té a veure amb el que visitarà la ciutat aragonesa aquest diumenge.
En l'esportiu, l'Ontinyent recupera al sancionat Raúl Fuster després de perdre's el partit davant del CD Ebro per complir cicle de targetes. Fins al final tindrà el dubte d'Álex Felip, que les sensacions dels entrenaments restants marcaran la seua disponibilitat. El que segur que no estarà disponible és Sergio Almirón, que segueix a Argentina per motius personals, segons la versió oficial del club.
L'Ontinyent CF es troba en la posició 14 amb 16 punts, mentre que el CD Teruel està en llocs de promoció de descens amb 14 unitats.
Per a aquest transcendental partit, l'Ontinyent CF no estarà sol, doncs l'autobús noliejat per la Penya La Torreta està ple i estarà a Pinilla animant als seus.