L’equip ja està ahí. Definitivament el CD Ontinyent s’ha situat com un dels grans equips de la categoria, com així demostra la tercera posició a la lliga després del gran gol de Sanjuán de falta a Muro. La gran ratxa de l’equip, 10 dels últims 12 punts aconseguits, fan oblidar als d’Àngel Guarner el mal inici.
El CD Ontinyent va començar fort l’encontre, apretant des dels instants inicials buscant avançar-se prompte en el marcador, fet que va tindre Cambreta a les seues botes, però va fallar un penal al minut 11. Poc després seria la defensa qui salvaria baix dels pals un remat dels d’Àngel Guarner que va poder convertir-se en el 0-1. Passada la mitja hora d’encontre, Corella va estavellar un cop de cap al travesser, i Sanjuán va estar prop de donar avantatge als seus en l’última jugada de la primera part.
El primer aproximament amb perill dels locals va arribar a poc d’arrancar la segona part, però el debutant Sergio Fúnez va salvar l’acció dels murers. Quan més igualat estava l’encontre, i el domini ontinyentí havia baixat, va arribar el gol. Sergi Sanjuán va realitzar un llançament directe de falta que va significar el 0-1 amb el que els d’Àngel Guarner feien justicia als mèrits que havien aconseguit. El gol al minut 68 va obrir l’encontre, amb els locals buscant l’empat, sobretot a baló parat, i els visitants a punt de sentenciar a base de contracops, destacant un altre dels debutants, Irie, que després d’una gran jugada personal va deixar per a que Cambreta buscara el 0-2, però no va estar encertat el jove davanter ontinyentí.