El derbi entre l'Ontinyent 1931 i el Club Deportivo Ontinyent ha acabat amb clara victòria 5-0 per als primers, que jugaven a casa com a local.
En la primera part, l'equip que entrena Roberto Bas ha tingut diverses ocasions molt clares, però la defensa i el porter del Deportivo Ontinyent han estat molt encertats per a evitar el gol i amb 0-0 s'ha arribat al descans.
En la represa, en el minut 49 ha sigut Lluis Felipe l'encarregat d'obrir el marcat, després d'una primera part en la qual ha estat molt actiu. En el 61 ha arribat el segon, obra de Juanjo Calvo després d'una jugada de Nico Cabanes per banda esquerra. En el 70, Juli, que havia exit al terreny de joc cinc minuts abans, ha aconseguit el 3-0 i en el 73, Pablo ha aconseguit el quart després d'una nova jugada per banda esquerra. El cinqué ha arribat en el minut 87, després d'una contra conduïda per Nico Cabanes que ha culminat Juanjo Calvo.
Encara hi ha hagut temps per a un gol anul·lat a Juanjo Calvo en el 87, una falta perillosa a favor del Deportivo Ontinyent i una passada de la mort d'Andreu Serrano a Nico Cabanes en el 89, que ha parat el meta visitant.