Partit on l'Ontinyent 1931 va ser superior al rival, es va avançar al marcador, però va veure com un golàs de xilena igualava un xoc que semblava tindre dominat. El gol a les últimes jugades de la primera part va aplanar el camí per una golejada que es materialitzaria a la segona meitat amb tres gols més que, sumats a la victòria de l'Agullent sobre el Promesas de Banyeres deixa als de Roberto Bas com a líders en solitari, i com a l'únic equip invicte de la categoria.
El partit començava amb domini ontinyentí, que al minut 11 ja havia vist com s'anul·lava un gol del Búfalo per fora de joc, un 'Búfalo' que va haver de ser substituït poc després. El primer gol dels ontinyentins arribaria al minut 36, després de diverses ocasions, Víctor Navarro avançaria als seus al rematar una centada d'Ángel Galán. Tan sols 5 minuts després igualarien els del Vinalopó amb un golàs de xilena d'Elias Navarro. Quan semblava que l'1 a 1 seria el resultat al final, arribaria el gol de Salva Martínez a servei de córner per posar l'1 a 2.
A la represa tan sols tardarien 4 minuts en sentenciar els de Roberto Bas amb un gol de Marc Pomer després d'encarar en el mà a mà al porter visitant. Tant Víctor Navarro com el propi Marc Pomer es trobarien amb els pals als següents minuts, i no seria fins el minut 25 de la represa quan arribaria el quart i definitiu, obra d'Álex Pascual després d'una gran jugada i assistència de Marc Pomer. Lluís Felipe va tindre l'opció de continuar de dolç, però el porter va traure un gran peu per evitar-ho després d'una assitència del debutant Juanma Bas
Amb aquest 1-4 a un camp històric com La Magdalena, l'Ontinyent 1931 arriba al lideratge. La primera defensa de la nova posició serà un nou derbi a El Clariano, quan aquest diumenge a les 17:00 visite el CD Bocairent als de Roberto Bas.