Després d'una nit i un matí amb moltes incidències a Ontinyent per les fortes pluges, a esta hora estan tallats de forma preventiva els camins de Pola, del Carril i camí Vell de Xàtiva.
Els principals accessos a la població estan oberts i transitables, amb la puntualització d’un tall en l’entrada des de la CV-81 procedent de Bocairent per la “corba de Mesta”. 
L’Ajuntament ha retirat solsides de terra en el camí Vell d’Agullent, Senda 5 germans, Camí Font Santa, Camí del Cementeri, Camí de la Puríssima, i Camí de Pola.
Per altra part, un cotxe s’ha quedat atrapat al pas baix la via del tren del Camí Vell d’Agullent, el conductor ha eixit amb ajuda dels bombers. 
A més, s’han alçat més de 50 trapes que aniran tancant-se al llarg del dia.
Als “punts negres” de Benarrai i Cantereria no hi ha successos destacables, excepte una inundació en una vivenda del carrer Canteteria. Membres de l’oficina tècnica s’han desplaçat per comprovar de primera ma la situació. Fonts municipals expliquen que ha entrat un poc d’aigua al llavador. Actualment, l’obra del talús està al 80% però no està acabada. 
Per altra part, la Prefectura de Policia Local no ha patit cap caiguda ni tall de subministrament elèctric gràcies a la instal·lació fa ara un parell d’anys d’un grup electrògen d’emergència, per evitar situacions com la viscuda en la DANA de 2019 quan en determinats moments la instal·lació es va quedar sense llum.