El CD Ontinyent està de dolç, un equip que semblava inoperant a l'inici de temporada ha encadenat la quarta victòria consecutiva, la quinta en sis partits, per finalitzar 2019 als llocs de promoció d'ascens a Regional Preferent.
El fort vent va marcar el partit des de l'inici, fet que van aprofitar els ontinyentins a la primera part, amb el vent a favor, per deixar sentenciat l'enontre. Al minut 12 un servei de cantonada de Nando Muñoz el va pentinar Iñaki per a l'arribada al segon pal d'Antonio García que va fer el 0-1. De nou a pilota aturada marcaria el segon el CD Ontinyent, en una falta directa de Mendi que el porter no va poder blocar i que es de nou Antonio va convertir en el 0-2. Quan faltava molt poc per al descans, els ontinyentins van sentenciar l'encontre amb un gol de Corella després de recuperar un baló dividit, marcant el quart gol al seu caseller aquesta temporada per fer pujar el 0-3 i la sentencia.
En una segona part a la que no va passar res, amb els de Moixent amb el vent a favor no van aconseguir generar perill a la porteria de Sergio Fúnez, que es va mostrar segur quan va haver d'intervindre, i que manté per tercer encontre consecutiu la porteria a zero, un fet que ha ajudat als d'Àngel Guarner a col·locar-se en la segona posició de la classificació.
La il·lusió és màxima al CD Ontinyent, que començarà la segona volta en llocs de 'play-off', una segona volta a la que rep a El Clariano a molts dels rivals directes que busquen l'ascens, i a la que esperen fer grans coses. Els Nadals arriben probablement quan no volien els integrants dels ontinyentins, que estan de dolç i al millor moment dels últims anys.